Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Nu stiu ce sa mai fac

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
radulinho
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 09/09/2008

MesajTrimis: Dum 04 19, 2009 5:28 pm    Titlul subiectului: Nu stiu ce sa mai fac Raspunde cu citat (quote)

Deci am luat in luna septembrie o testoasa cu tample galbene de la un pet-shop local. Cand am luat'o avea 4 cm si acum are 14 cm (masurata ieri). Deci nu mai stiu ce sa mai fac. E normal sa creasca atat ? Question Daca a crescut 10 cm in 7 luni si are cam la un an (cred ca are) sau chiar mai putin 14 cm pai la 5 ani cat mai are ? M'am gandit ca poate ii dau prea mult de mancare. I'am dat mai putin (ii dau de 2 ori pe zi) si tot degeaba. Am vazut testoase care la 1 an aveau 8 cm si de asta ma ingrijorez. Are vreo boala ceva ? Neutral Sa'i dau mancare decat o data pe zi ? Ce sa fac ? Sau toata aceasta crestere rapida este normala si de la un an incolo cresc mult mai greu ? Stiu ca ajung la 20-25 cm la maturitate asa ca ma gandesc ca nu mai poate creste mult. Am postat si pe alte topicuri, dar n'am primit nici un raspuns, asa ca va rog sa'mi raspundeti deoarece sunt foarte ingrijorat. Confused

P.S. Stiu ca mai era cineva pe forum tot cu aceeasi problema (am cautat si n'am gasit subiectul).

Aici aveti niste poze : http://img172.imageshack.us/gal.php?g=broscuta.jpg (dati click pe ele ca pot fi vazute amandoua)
Sus
takawachinchila
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 28/10/2008

MesajTrimis: Dum 04 19, 2009 5:47 pm    Titlul subiectului: Qwe Raspunde cu citat (quote)

Salut
Eu iti zic sa nu te mai ingrijorezi. E normal ca testoasele sa aiba o crestere mai accelerata in primul an. Cresterea lor variaza de la un specimen la altul si depinde si de conditiile de care beneficiaza. Bucura-te ca testoasa ta nu are probleme de sanatate, sa zici mersi ca e mare, frumoasa si are pofta de mancare! O sa mai creasca in lungime cu cativa centimetri ... si cam gata!
Sus
radulinho
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Dum 04 19, 2009 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M'am linistit dar m'am ingrijorat deoarece am mers recent la pitesti si am vazut 2 testoase de 7 ani un pic mai mari decat a mea (bn si conditiile lor erau... Sad )
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Dum 04 19, 2009 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

welcome to my club Very Happy Tind sa cred ca verisoara scripta scripta creste mai mult decat elegansul, sau cel putin creste mai repede. Bamse al meu are cam 9 luni...si deja are 15 cm Smile

Uite si topicul meu http://www.testoase.com/viewto.....6e24048d06
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008

MesajTrimis: Dum 04 19, 2009 9:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda Laughing si eu sunt in pitesti... si conditile la broaste sunt.. in 10 l stau 2 brosti de 10 cm.. si eu sunt la fel bulbuc al meu a crescut in cateva luni 9.50 cm
Sus
radulinho
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Lun 04 20, 2009 7:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea este exact cat cea din poza de la tine din topicul acela anuk. Si eu cred ca cele cu tample galbene cresc mai repede si sper ca nu mai mult decat cele de florida : http://img340.imageshack.us/my.....702ap9.jpg Si eu la fel ca tine o sa'i fac un acvariu mult mai mare (sta intr'unu de 40L da sunt 35 L de apa in el si vreau sa'i fac unu de vreo 180L) A da si ce insula i'ati pus ca eu am din aia turtle dock si n'o mai tine. Cand se pune pe ea insula se duce la fund. Uite din asta am : http://www.zooplus.ro/produse/.....ock-s.html
Sus
manase
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 12/03/2009

MesajTrimis: Lun 04 20, 2009 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba, io nu stiu.... am 2 testoase (le am de o luna) si numa cea cu tample rosii o crescut, ce3a cu tample galbene parca o ramas pe loc....., voua va cresc ca ciupercile dupa ploaie, da a mea ii tot mica Confused
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Lun 04 20, 2009 11:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

testoasa mea are un an si vreo 2...3 luni si are 14 cm in carapace.in curand va primi un acvariu de 100 de litri...daca nu mai mult
de cati cm e insulita ta de zici ca se scufunda? o ai pe aia mai mica?
Sus
radulinho
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Lun 04 20, 2009 11:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da pe aia mica o am da nu e buna de nimic. Sad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.