Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Vand mancare testoase!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Lun 07 13, 2009 10:04 pm    Titlul subiectului: Re: Inima de vita Raspunde cu citat (quote)

djcellblock a scris:
Are cineva idee unde as putea gasi inima de vita ?
Am cautat peste tot , dar toti imi spun ca nu mai au pe stoc ...

Va rog mult, broscuta mea cea mica numai asta mai mananca ... Crying or Very sad

asa am patit si eu... am gasit un tub de 120ml la un mic petshop prin orash... la cele mari nu au ca se termina repede probabil
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Vin 07 17, 2009 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nuj cum a ajuns un gandacel in acvariu astazi dar nu a rezistat mai mult de 5 min ca Emo la si inhatat.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.