Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Vand mancare testoase!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Hrana testoaselor
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Lun 03 23, 2009 12:56 pm    Titlul subiectului: Vand mancare testoase! Raspunde cu citat (quote)

Deoarece am dat o caruta de bani pe ele si broscoiu meu nici nu vrea sa auda de ele am sa incerc sa le vand.

Galeata de 5L cu stixuri pt. iaz. Eu am dat pe ea 16 RON, o vand cu 10.(Nu lipsesc decat maxim 10 pufuleti din galeata).

JBL Energil tub de 1L, eu am dat 33 RON pe el, il vand cu 30.(Nu lipsesc decat maxim 5-6 pestisori)

Inima de vita liofizata BIo Lio tub mic, 3 RON.

Cine ia stixurile si Energil-ul primeste bonus tubul de inima de vita.

Galerie cu poze AICI: http://img26.imageshack.us/gal.php?g=dsc04038x.jpg

ANUNT VALABIL PT. BUCURESTI!

P.S: Toate produsele au fost achizitionate din Hornbach Militari, mai putin inima de vita. Daca gasesc bonul fiscal va fac dovada cat am platit eu pt. ele.
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Lun 03 23, 2009 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

come on nimeni?? Nu vrea nimeni JBL energil?
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 03 24, 2009 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

JBL Energil update pret 29 ron! Cine ia JBL-ul ii dau gratis inima de vita!
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Mar 03 24, 2009 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ti le-as lua eu dar sunt din ploiesti ...altfel le luam pe toate ca pe aici nu prea gasesc asa ceva.....tu din ce magazin le-ai luat?
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 03 24, 2009 9:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu le-am luat din Hornbach Militari.
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Mar 03 24, 2009 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alyenn666 fa un drum pana la bucuresti.. biletu la personal era acum un an vro 50 mii pret intreg.. acum nu stiu cat e... si faci o ora si`un sfert.. poti sa dai o fuga pe aici odata ca sa te aprovizionezi mai mult.
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 03 24, 2009 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, gasesti destule feluri de mancare in hornbach. Daca esti elev, la un personal nu cred ca dai mai mult de 4-5 lei pe bilet. Smile Daca nu cunosti Bucuresti-ul te duc eu in hornbach Smile Iei mancarea mea si-ti mai cumperi si altceva, faci provizii Smile
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Mie 03 25, 2009 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am dat acum 2 ani 2.5 lei la personal redus Smile bucuresti-ploiesti
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Joi 03 26, 2009 9:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

JBL Energil 28 Ron
Sus
alyenn666
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Sam 03 28, 2009 11:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc de sfaturi...problema e ca n-am timp nu ca n-am bani...ca nu as muri de foame sa dau 6 lei be drum pana la bucuresti si inapoi...probabil o sa vorbesc cu cineva sa-mi cumpere...daca nu cu prima ocazie cand ajung pe acolo le iau pe alea de la tine daca o sa le mai ai...cel mai mult ma tenteaza galeata aia de 5l ...mi-ar ajunge o vreme...oricum bafta la vanzare...
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008

MesajTrimis: Sam 03 28, 2009 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pret rezonabil... ce leas vrea da nu pot sa ajung la tn
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Lun 03 30, 2009 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bossu am o fosta colega de facultate care lucreaza in bucuresti dar ea este din pitesti si cam odata la 2 sapt se duce acasa la pitesti. O pot ruga sa le ia ea Smile
Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 04 14, 2009 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca lu' Bamse a inceput sa-i placa JBL-ul deci se scoate de la vanzare. Din Stixuri au mai ramas cam 4L, i-am mai dat si lui Pandy. Deci cine vrea putem sa facem si schimb, va dau stixuri pe gamarus sau shrimps.
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Mie 04 15, 2009 5:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar de ce nu trimiteti prin posta? cu plata ramburs.am tot vazut in mai multe posturi ca lumea donreaza/vinde dar evita sa trimita in alte localitati. transportul e 7 lei per kg....cam asa
Sus
djcellblock
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/12/2008

MesajTrimis: Lun 07 13, 2009 9:29 pm    Titlul subiectului: Inima de vita Raspunde cu citat (quote)

Are cineva idee unde as putea gasi inima de vita ?
Am cautat peste tot , dar toti imi spun ca nu mai au pe stoc ...

Va rog mult, broscuta mea cea mica numai asta mai mananca ... Crying or Very sad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Hrana testoaselor Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.