Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Ziua Masurarii Testoaselor
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
tibor.sos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/12/2006

MesajTrimis: Dum 08 09, 2009 5:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si aici sunt postate datele a cincei zi de masurare. NOI CONTINUAM. VOI?

http://www.freewebs.com/trache.....aselor.htm

Ultima modificare efectuata tibor.sos la Dum 08 09, 2009 11:02 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 27/06/2009

MesajTrimis: Dum 08 09, 2009 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu trebuie sa imi cumpar un compas... nu mai gasesc nici unul prin casa Rolling Eyes
Sus
dis
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/11/2008

MesajTrimis: Lun 08 10, 2009 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu din pacate nu am mai participat cateva luni la masurare pentru ca am fost intr-un haos total.... nu am participat decat la prima... e ok daca la urmatoare masurare va trimit si eu iar formularul? sau daca le masor azi maine?
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 08 10, 2009 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu e nici o problema fiecare data in parte conteaza. cand ai date din fiecare zi de masurare poti vedea cum evolueaza testosul/a. daca ai date singulare impreuna cu datele celorlalte testoase servesc la statistica generala. deci no problem.

Ultima modificare efectuata de catre tibor.sos la Lun 08 10, 2009 3:19 pm, modificat de 1 data in total
Sus
TerraTestosuMeu
Vizitator

MesajTrimis: Lun 08 10, 2009 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am vazut recent situl...acum cateva zile.pot sa intru si eu dabia acum?
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 08 10, 2009 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar te rog sa fi participant. se poate incepe masurarea in orice luna vrei. eu sper ca zilele de masurare sa continue ani de zile si sa participe cat mai multe testoase, cat mai multe specii nu numai Trachemys (din comertul legal, desigur) chiar si cele terestre.
Sus
TerraTestosuMeu
Vizitator

MesajTrimis: Mar 08 11, 2009 8:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tibor vezi ca nu voi mai putea participa fiindca trebuie sa-l eliberez asa cum am mai scris in (perna rosie)....
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 08 11, 2009 9:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi pare rau, sigur te-ai atasat de el, dar crede-ma e mai bine asa pentru el. sigur vei gasi un alt testos care sa-ti rasplateasca omenia...
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 08 11, 2009 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce chin astazi pe testosii mei... nu le place masuratoarea si gata Rolling Eyes
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 08 22, 2009 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si am ajuns aproape de urmatoarea zi de masurare: maine! si asa a trecut inca o luna... si asa mai cresc si testoasele, si cele sanatoase ajung mari, mari, mari... la masurare! Very Happy
Sus
Locko
Testos activ
Testos activ

MesajTrimis: Mar 09 01, 2009 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai masoara careva testoasele???
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Mie 09 02, 2009 1:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dupa 2 luni de absenta.. ma bag si eu.. IAR .. asta din lipsa de timp.. si lene (macar sunt sincer) si... dupa ce au venit rezultatele grafice.. ma gandeam ca nu mai are rost Smile
Sus
Frankie-broscuta-mea
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 30/08/2009

MesajTrimis: Mie 09 02, 2009 6:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super tare!!!!felicitari ai avut o idee excelenta
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 10 21, 2009 11:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salutare,

cu toate ca nu am postat datele din lunile august si septembrie (foarte putine date...), masurarea continua! nu uitati ca datele contin informatii importante referitoare la ritmul de crestere accelerat al acestor testoase in captivitate - aspect ce trebuie serios luat in considerare de cei care doresc sa cumpere aceste specii! deci ne apropiem de 23 octombrie, ziua urmatoare de masurare!

pagina web a acestei activitati: http://www.freewebs.com/trache.....aselor.htm

cu prietenie,
Sus
lulu_broscuta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/09/2009

MesajTrimis: Dum 11 08, 2009 12:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

luna asta ma inscriu si eu Wink Razz
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.