Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Chelodina sau testoasa cu gat de sarpe
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Alte specii de testoase
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
twinkie
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 22/11/2006

MesajTrimis: Sam 02 14, 2009 12:15 am    Titlul subiectului: Chelodina sau testoasa cu gat de sarpe Raspunde cu citat (quote)

rasfoind pagini dedicate "testosilor" am dat peste chelodina si, trebuie sa recunosc, la inceput mi s-a parut putin cam... buna de speriat musafirii nepoftiti Mr. Green

dar cand am vazut-o cum se ascunde in carapace, amarata, pur si simplu m-am topit definitiv Imbratisare
trebuia sa va arat si voua Happppy
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Sam 02 14, 2009 5:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

detii un astfel de exemplar? da mai multe detalii despre el (daca da) (mie unu nu`mi place specia asta)
Sus
wana_13
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 16/01/2009

MesajTrimis: Sam 02 14, 2009 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

waii urate is Laughing Sincer nu imi plac:P
Sus
twinkie
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 22/11/2006

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OsDeRos a scris:
detii un astfel de exemplar?

nu detin, doar ma documentam dupa cum spuneam, si mi s-a parut interesanta, mai ales felul in care isi ascunde ditai gatul sub carapace. e si ea un sufletel. ca si broscutele noastre. am cunoscut destui oameni care mi-au zis ca testoasele de florida sunt oribile. eu vad ceva frumos in fiecare animalut. si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea Crying or Very sad
noi avem printre testoasele adoptate si una handicapata, pe care o iubim cel mai mult, chiar daca multi ne-au zis ca e diforma si urata.
suntem pentru drepturile minoritatilor testosesti Mr. Green Laughing
Sus
Andr3
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 23/12/2008

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce urate sunt ... m-am speriat cand am vazut pozele
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 8:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

twinkie a scris:

si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea Crying or Very sad

eo am zis Laughing
Sus
Anx_AA
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 19/03/2008

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincera sa fiu ... mie mi-ar placea una Smile dar nu cred ca se gasesc pe la noi
Sus
Alinutza
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 16/10/2007

MesajTrimis: Dum 02 15, 2009 10:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De gasit se gasesc, eu le-am vazut acum cativa ani. Din foarte putinul pe care il stiu despre ele e ca sunt foarte violente, musca de rup, se fac la fel de mari ca cele de Florida si stau mai mult ascunse in nisip. Recunosc ca sunt spectaculoase la vedere, dar nu cred ca se pot tine in casa sau ca sunt "any fun". Eu ma uitam intr-un acvariu "gol" intr-un pet shop si ma intrebam de ce o fi gol, cand le-am atras atentia si au tasnit capatini de sub nisip. Cam scary.
Sus
dragonflyyy8
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 1:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad eu am cosmaruri cu astfel de testoase... Crying or Very sad
serios Mr. Green
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 8:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e dragalasa, parca e girafa:)) sa-ti traiasca:)
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alinutza a scris:
Din foarte putinul pe care il stiu despre ele e ca sunt foarte violente, musca de rup, se fac la fel de mari ca cele de Florida si stau mai mult ascunse in nisip. Eu ma uitam intr-un acvariu "gol" intr-un pet shop si ma intrebam de ce o fi gol, cand le-am atras atentia si au tasnit capatini de sub nisip. Cam scary.

te cam baga-n sperieti aceasta creatura cu carapace, jumatate sarpe si jumatate testoasa. Yikes! daca zici ca musca de rup.... ce sa zic, merg pe post de caine de paza Laughing(te baga-n sperieti,dar pe langa aste te si musca)
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anx_AA a scris:
sincera sa fiu ... mie mi-ar placea una Smile dar nu cred ca se gasesc pe la noi

da si eu as vrea... tocmai pt ca sunt asa... mai speciale...
iti dai seama sa mangai gatul ala lung.... oare toarce o astfel de testoasa? oare ce mananca?
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Joi 08 25, 2011 6:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

twinkie a scris:
OsDeRos a scris:
detii un astfel de exemplar?

nu detin, doar ma documentam dupa cum spuneam, si mi s-a parut interesanta, mai ales felul in care isi ascunde ditai gatul sub carapace. e si ea un sufletel. ca si broscutele noastre. am cunoscut destui oameni care mi-au zis ca testoasele de florida sunt oribile. eu vad ceva frumos in fiecare animalut. si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea Crying or Very sad
noi avem printre testoasele adoptate si una handicapata, pe care o iubim cel mai mult, chiar daca multi ne-au zis ca e diforma si urata.
suntem pentru drepturile minoritatilor testosesti Mr. Green Laughing

ma primesti in clubul tau? cry
Sus
ane
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ingerella-miha a scris:
Anx_AA a scris:

iti dai seama sa mangai gatul ala lung.... oare toarce o astfel de testoasa?
nicio testoasa nu toarce ca nu e pisica. Turtle
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Vin 08 26, 2011 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate exista prin laboratoarele de genetica... sa mi-o de-a mie
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Alte specii de testoase Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.