| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
twinkie Testos activ

Data inscrierii: 22/11/2006 Mesaje: 112 Locatie: Bucuresti, Dr.Taberei
|
Trimis: Sam 02 14, 2009 12:15 am Titlul subiectului: Chelodina sau testoasa cu gat de sarpe |
|
|
rasfoind pagini dedicate "testosilor" am dat peste chelodina si, trebuie sa recunosc, la inceput mi s-a parut putin cam... buna de speriat musafirii nepoftiti
dar cand am vazut-o cum se ascunde in carapace, amarata, pur si simplu m-am topit definitiv
trebuia sa va arat si voua
 |
|
| Sus |
|
 |
OsDeRos Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008 Mesaje: 680 Locatie: jegosul bucuresti
|
Trimis: Sam 02 14, 2009 5:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| detii un astfel de exemplar? da mai multe detalii despre el (daca da) (mie unu nu`mi place specia asta) |
|
| Sus |
|
 |
wana_13 Testos juvenil

Data inscrierii: 16/01/2009 Mesaje: 40
|
Trimis: Sam 02 14, 2009 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
waii urate is Sincer nu imi plac:P |
|
| Sus |
|
 |
twinkie Testos activ

Data inscrierii: 22/11/2006 Mesaje: 112 Locatie: Bucuresti, Dr.Taberei
|
Trimis: Dum 02 15, 2009 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| OsDeRos a scris: | | detii un astfel de exemplar? |
nu detin, doar ma documentam dupa cum spuneam, si mi s-a parut interesanta, mai ales felul in care isi ascunde ditai gatul sub carapace. e si ea un sufletel. ca si broscutele noastre. am cunoscut destui oameni care mi-au zis ca testoasele de florida sunt oribile. eu vad ceva frumos in fiecare animalut. si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea
noi avem printre testoasele adoptate si una handicapata, pe care o iubim cel mai mult, chiar daca multi ne-au zis ca e diforma si urata.
suntem pentru drepturile minoritatilor testosesti  |
|
| Sus |
|
 |
Andr3 Testos activ

Data inscrierii: 23/12/2008 Mesaje: 155 Locatie: undeva-n romania :))))
|
Trimis: Dum 02 15, 2009 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce urate sunt ... m-am speriat cand am vazut pozele |
|
| Sus |
|
 |
OsDeRos Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008 Mesaje: 680 Locatie: jegosul bucuresti
|
Trimis: Dum 02 15, 2009 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| twinkie a scris: |
si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea |
eo am zis  |
|
| Sus |
|
 |
Anx_AA Testos juvenil

Data inscrierii: 19/03/2008 Mesaje: 44 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum 02 15, 2009 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincera sa fiu ... mie mi-ar placea una dar nu cred ca se gasesc pe la noi |
|
| Sus |
|
 |
Alinutza Testos juvenil

Data inscrierii: 16/10/2007 Mesaje: 48 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 02 15, 2009 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De gasit se gasesc, eu le-am vazut acum cativa ani. Din foarte putinul pe care il stiu despre ele e ca sunt foarte violente, musca de rup, se fac la fel de mari ca cele de Florida si stau mai mult ascunse in nisip. Recunosc ca sunt spectaculoase la vedere, dar nu cred ca se pot tine in casa sau ca sunt "any fun". Eu ma uitam intr-un acvariu "gol" intr-un pet shop si ma intrebam de ce o fi gol, cand le-am atras atentia si au tasnit capatini de sub nisip. Cam scary. |
|
| Sus |
|
 |
dragonflyyy8 Testos meserias

Data inscrierii: 11/04/2008 Mesaje: 382 Locatie: brasov
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am cosmaruri cu astfel de testoase...
serios  |
|
| Sus |
|
 |
ingerella-miha Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011 Mesaje: 99 Locatie: Bacau
|
Trimis: Joi 08 25, 2011 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| e dragalasa, parca e girafa:)) sa-ti traiasca:) |
|
| Sus |
|
 |
ane Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011 Mesaje: 116 Locatie: Corabia, Olt
|
Trimis: Joi 08 25, 2011 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Alinutza a scris: | | Din foarte putinul pe care il stiu despre ele e ca sunt foarte violente, musca de rup, se fac la fel de mari ca cele de Florida si stau mai mult ascunse in nisip. Eu ma uitam intr-un acvariu "gol" intr-un pet shop si ma intrebam de ce o fi gol, cand le-am atras atentia si au tasnit capatini de sub nisip. Cam scary. |
te cam baga-n sperieti aceasta creatura cu carapace, jumatate sarpe si jumatate testoasa. daca zici ca musca de rup.... ce sa zic, merg pe post de caine de paza (te baga-n sperieti,dar pe langa aste te si musca) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 08 25, 2011 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Anx_AA a scris: | sincera sa fiu ... mie mi-ar placea una dar nu cred ca se gasesc pe la noi |
da si eu as vrea... tocmai pt ca sunt asa... mai speciale...
iti dai seama sa mangai gatul ala lung.... oare toarce o astfel de testoasa? oare ce mananca? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 08 25, 2011 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| twinkie a scris: | | OsDeRos a scris: | | detii un astfel de exemplar? |
nu detin, doar ma documentam dupa cum spuneam, si mi s-a parut interesanta, mai ales felul in care isi ascunde ditai gatul sub carapace. e si ea un sufletel. ca si broscutele noastre. am cunoscut destui oameni care mi-au zis ca testoasele de florida sunt oribile. eu vad ceva frumos in fiecare animalut. si trionyx mi-a placut si imi aduc aminte ce gust amar mi-a lasat cand a zis cineva la un moment dat ca parca e un caine storcit pe sosea
noi avem printre testoasele adoptate si una handicapata, pe care o iubim cel mai mult, chiar daca multi ne-au zis ca e diforma si urata.
suntem pentru drepturile minoritatilor testosesti  |
ma primesti in clubul tau?  |
|
| Sus |
|
 |
ane Testos activ

Data inscrierii: 26/07/2011 Mesaje: 116 Locatie: Corabia, Olt
|
Trimis: Vin 08 26, 2011 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ingerella-miha a scris: | | Anx_AA a scris: | sincera sa fiu ... mie mi-ar placea una dar nu cred ca se gasesc pe la noi |
iti dai seama sa mangai gatul ala lung.... oare toarce o astfel de testoasa? | nicio testoasa nu toarce ca nu e pisica.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 08 26, 2011 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate exista prin laboratoarele de genetica... sa mi-o de-a mie |
|