Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Inainte de a cumpara broscutele...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Pentru incepatori
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Dorelama
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 11/09/2009

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tibor.sos a scris:
un acvariu este mai rau decat un bol, fiindca stresul vine din mai multe directii! insa acest aspect se poate schimba prin acoperirea catorva laterale.

Cu ce sa acoperi lateralele acvariului? Te referi cumva la acele colante cu "peisaje" pe care le gasim in pet-shop? Eu am pus un astfel de colant pe spatele acvariului.
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/12/2006

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 8:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, si colantele sunt o posibilitate cu toate ca ce gasim noi prin magazine sunt mai mult de cat urate. si peretele camerei din fundal creste simtul de siguranta, etc. diferite elemente decorative pe perete crengi, radacini, bolovani, pereti falsi fac acelasi lucru, dar sunt mai greu de higienizat...
Sus
Zozy and BuBu
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 05/03/2010

MesajTrimis: Sam 03 13, 2010 10:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincera sa fiu, la inceput cand mi-am luat broscuta, nu stiam absolut nimic despre ele. Nu m-am interesat de dinainte sa o cumpar. Asa ca i-am luat numai un terariu din plastic cu palmier... Nici nu mi-am pus problema ca va creste atat de mult sa nu mai incapa in el. M-am gandit ca va muri pana sa creasca... Laughing Recunosc ca am fost inconstienta! uuu Pana la urma am aflat ca are nevoie de incalzitor. Asa ca am achizitionat unul de 5w. Era perfect pentru dimensiunile acelui terariu. Apa era mereu calda, la vreo 28 grade. Dar intr-o zi cand am fost pana in camera, ca de obicei imi arunc ochii in terariu sa vad ce face broscuta. Cand colo, nu mai era acolo... Era sub birou... A iesit din terariu si s-a aruncat de pe birou. Era plina de praf. A doua zi am luat un acvaterariu. iar dupa doua luni am mai luat o broscuta. Eu le tot spun parintilor ca trebuie un incalzitor de mai mare putere... Foarte rar este putin calduta apa, ma mir ca nu hiberneaza... Shocked
Sus
Pisicutza_10

Data inscrierii: 07/11/2010

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:20 pm    Titlul subiectului: Re: Inainte de a cumpara broscutele... Raspunde cu citat (quote)

buna...am o broscuta mica..seamana cu cea de florida...nu stii ce fel de tip e??http://img683.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img683/4853/picture008kt.jpg si http://img261.imageshack.us/co.....re007r.jpg
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu prea disting. Dar daca are niste pete portocalii de fiecare parte a capului (stanga-dreapta) inseamna ca e Trachemys Scripta Elegans (de Florida)
Sus
Pisicutza_10

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai nu are....aproape deloc doar pe o parte de abia ca se vede are portocaliu....dar nu stiu...eu cred ca e trachemys scripta troosti...uite iti mai trimit o imagine:
http://img514.imageshack.us/co.....re008c.jpg
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ... poate cand faci rost de aparat mai bun sa faci o poza clara Smile

Oricum, nu e asa important, decat pentru tine sa sti, de tratat se trateaza la fel orice ar fi, Troosti sau Elegans
Sus
Pisicutza_10

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok...dar nu stiu..e oare femela sau mascul...cum pot deosebi??
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 11 07, 2010 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu poti face asta decat cand va avea peste 2 ani
Sus
Pisicutza_10

MesajTrimis: Lun 11 08, 2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Pandy Raspunde cu citat (quote)

pandy e online??
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 11 08, 2010 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acuma ... dar daca ai ceva intrebari uzuale cauta in partea superioara a forumului, ai acolo "Primii pasi", "Intrebari frecvente" etc.

Sau, foloseste chat-ul situat pe pagina de start a forumului
Sus
adryean3525

Data inscrierii: 27/11/2010

MesajTrimis: Dum 11 28, 2010 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as vrea sa am o discutie directa prin mesenger voice ori prin telefon despre cresterea si comportamentul unei broscute de uscat .. cred abia am primito sii nu as vrea sa o fac sa sufere inutil din nestiinta.. id meu este adryean352@yahoo.. sii skipe adryean3525
Sus
alin
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 06/04/2008

MesajTrimis: Dum 11 28, 2010 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa nu o sa primesti nici o informatie.
Citeste pe forum, la topicurile dedicate, daca nu gasesti ceva feel free to ask.
Sus
s_e_r_g_i_u_08
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 17/02/2011

MesajTrimis: Mie 03 09, 2011 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea este ca avem de a face cu o Trachemys scripta trostii ! Insa, habar n am cum se intelege o trostii cu o pisicuta . Smile)
Sus
felyaccrew
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 03/05/2011

MesajTrimis: Mie 05 04, 2011 8:21 am    Titlul subiectului: Decizie complicata Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua!
Ma bucur ca am dat de site si mai ales de forum..
Despre broscute am tot citit cate ceva si voi continua sa ma informez dar sper sa ma puteti ajuta in ceea ce mi-am propus Smile .
Ideea este ca vreau sa fac cadou o broscuta... sau doua daca asa ar fi mai bine pentru ele, unui baietel de 7 ani (care evident nu se va ocupa singur de asta ci impreuna cu mama lui) dar v-as ruga sa-mi spuneti ce fel de broscuta este totusi mai simplu, daca se poate spune asa, de ingrijit, sau mai bine zis care broscuta ar fi mai rezistenta, mai putin sensibila.
Spatiu are dar nu suficient pentru o broscuta mare... ideal ar fi ca la maturitate sa aiba dimensiuni medii.
Broscuta de apa sau de uscat (din cate am citit eu cele de uscat sunt destul de maricele la maturitate)?

deocamdata as vrea sa ma lamuresc cu ce fel de broscuta sa iau si ulterior sa vad exact ce ii trebuie..
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Pentru incepatori Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.