Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Inainte de a cumpara broscutele...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Pentru incepatori
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Lun 08 18, 2008 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca tu ai sta inchisa intr-o singura camera 10 ani ti-ar fi bine ? Broastele cresc de aceea nu sunt bune terariile nu te gandesti ca o chinui in apa de 2 cm si spatiu de miscare deloc ?
Sus
Wild Thing
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 20/09/2008

MesajTrimis: Lun 10 06, 2008 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mereu mi-am dorit sa am o broscuta care sa stea sus pe insulita, vedeam terariile de plastic si imi placea atat de mult ideea. Si in cele din urma am primit o broscuta si am dat fuga la petshop si mi-am luat unul. Asa am descoperit cat sunt de nefolositoare. Broscuta mea a iesit de vreo 2 ori din el si o data a si cazut de pe dulap dupa ce a iesit de acolo. Parerea mea e ca terariile sunt total nefolositoare!
Sus
bosssu
Testos meserias
Testos meserias

Data inscrierii: 16/11/2008

MesajTrimis: Sam 11 22, 2008 5:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1/ Exista si twrarii cu insulita mai mari (13-15l) eu am un acvariu de 50-60 l dar am un tarariu de 14 l in caare sai dau de mancare da e bunicel e maricel
Sus
obeta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 28/11/2008

MesajTrimis: Dum 11 30, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce sa nu se foloseasca acele "terarii"?
eu am broscuta mea intr-unul din acelea si ii este foarte bine Wink
Sus
obeta
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 28/11/2008

MesajTrimis: Dum 11 30, 2008 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si apropo broscuta nu o sa stea 10 ani acolo
cand o sa se faca mai mare o sa-i cumpar acvariu Wink
Sus
J.F.Krist
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 21/11/2008

MesajTrimis: Dum 11 30, 2008 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu-s bune terariile de acel tip, insulite asa. Nu-s bune pentru ca-s prea artificiale, extrem de mici, nu poti monta un incalzitor ca lumea, un filtru, un decor si asa mai departe.

PS: Sunt kitschoase.
Sus
Pandy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/06/2007

MesajTrimis: Dum 11 30, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Defapt nu poti tine o testoasa in asa ceva pentru ca ele cat timp sunt mici se dezvolta rapid daca au un mediu potrivit, astfel, daca o ti "inchisa" in asa ceva, unde mai mult se plimba pe fund decat sa inoate, nu se va dezvolta normal.
Sus
roxana98
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 27/10/2009

MesajTrimis: Mie 11 04, 2009 1:11 pm    Titlul subiectului: Broscute Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua, am o testoasa de florida mica mica de tot,pe nume Stela. Very Happy .
As dori o lampa ultravioleta dar nu stiu de unde as putea lua una Crying or Very sad .Sant din Bucuresti dar nu cunosc aici decat trei petsopuri unde nau lampa Neutral .Eu mam mutat aici dar eu mam nascut in fetesti.
Apropo ,ce care a scris: am vazut niste poze cu un acvariu interesant amenajat...cred ca voi mai face niste schimbari...
Este Pogo's mum daca se poate sa-mi dai siteul de unde ai gasit pozele cu acvariul amenajat terog spunemi sa daca e pe google atunci spunemi ce ai cautat ca sa vad si eu daca se poate Laughing
Sus
bogdy
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 04/01/2009

MesajTrimis: Vin 12 04, 2009 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lammpi cu uv gasesti pe petshopuri online :
http://www.pepika.ro/
http://www.petshop-online.ro/
si mai stiam cateva da cauta si u pe google
Sus
Monoceros
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 01/11/2006

MesajTrimis: Lun 12 21, 2009 9:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[Thurtwig], imi pare rau ca trebuie sa iti atrag atentia, dar nu e ok sa dai copy/paste la un articol (in intregime inclusiv cu ilustratie) de pe un site romanesc cu aceeasi tematica. Daca ai fi facut modificari (cel putin 30% din text) si ai fi folosit alte ilustratii nu as fi avut nimic de reprosat.
Sorry, dar ma vad nevoit sa sterg articolul.
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/12/2006

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doar o remarca: in lumea exploziei informatiei (ma refer la internet) cine vrea sa-si cumpere un animal, poate avea atata bunavointa sa se documenteze inainte sa-l cumpere, si nu sa se lase prada dorintei de a avea un animal despre care nu stie nimic si sa-l chinuie pana isi da seama ce si cum... afirmatia ca nu stiam nimic despre animal despre cum se tine, etc., ca nu mi-a zis nimeni ce si cum, in lumea de azi nu isi mai are rostul. si ar trebui trezita lumea sa nu se mai apere prin astfel de afirmatii!

aceasta remarca ar putea aparea pe aproape toate topicurile de pe acest site ce tine de detinerea speciei! chiar as propune un topic lipicios cu aceasta problema! etica si morala teraristului, detinatorului de testoase incepe de aici!
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

un bol perfect pentru testoasele mici sunt bolurile pentru "usurare" pentru pisici sau alte cutii de plastic de aceeasi forma. punct.

Sus
Florin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 18/11/2006

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa parerea mea, nu este bun nici macar acesta. Desi are dimensiuni ceva mai mari decat cel clasic, tot nu poti pune un filtru bun ( decat din acelea micute, interne), necesitand sa schimbi apa zilnic, lucru care nu le face deloc bine testoaselor.
Tot acvariul este cel recomandat( de fapt obligatoriu).
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intr-un aplasamant (acvariu, bol, balta in gradina, etc.) elementele cheie conteaza si mediul fizic creat de ele. sa nu uitam ca geamurile sunt create pentru om!!! in natura nu se uita nimeni la tine prin lateralele bazinului!!! deci scopul primar e un microhabitat bun!!! si normal ca uitam de acest lucru. deci ca naturalist afirm ca un acvariu este mai rau decat un bol, fiindca stresul vine din mai multe directii! insa acest aspect se poate schimba prin acoperirea catorva laterale.

pentru a intelege testoasele in captivitate este necesar sa intelegem testoasele din natura! nu uitati ca speciile tinute in captivitate au mii de ani de evolutie in natura si doar cateva zeci de ani in captivitate!!! deci invatati despre testoasele din natura si veti stii mai multe despre cum sa tineti o testoasa, mult mai multe decat din cartile de teraristica!!!

un filtru bun pentru a evita schimbarea frecventa a apei este, corect, obligatorie.
Sus
tibor.sos
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diego, prima postare cu listarea de ce ai nevoie pentru a tine testoasa este extraordinara!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Pentru incepatori Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.