Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
Pseudemys concinna

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Alte specii de testoase
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
djcellblock
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/12/2008

MesajTrimis: Lun 01 05, 2009 8:34 pm    Titlul subiectului: Pseudemys concinna Raspunde cu citat (quote)

Am deja o broscuta Pseudemys concinna (River cooter). Aveti cumva idee unde gasesc sa mai cumpar una la fel sau macar una inrudita cu ea? Va multumesc anticipat si astept raspuns.

Va las si cateva poze sa o vedeti.

Sus
anuk
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 12/08/2008

MesajTrimis: Lun 01 05, 2009 11:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce haioasa e, sa-ti traiasca
Sus
djcellblock
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Mar 01 06, 2009 11:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Mr. Green
Sus
OsDeRos
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 26/08/2008

MesajTrimis: Mar 01 06, 2009 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa`ti traiasca Smile m`am uitat pe gugal dupa broscuta ta... si zice ca are mediul asemanator cu cel alei Floridei .. deci.. cred ca o florida ii poate tine loc celei de`a 2ua broscuta pseudemys concinna.

si am gasit si`un site ptr tine (sunt sigur ca l`ai gasit si tu Very Happy)

http://www.turtlepuddle.org/american/cooter.html
Sus
djcellblock
Testos juvenil
Testos juvenil

MesajTrimis: Dum 02 01, 2009 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am cumparat ieri o broscuta de florida sa-i tina companiei celei pe care deja o aveam Mr. Green Se inteleg de minune. Cea pe care o avea deja (river cooter) cred ca are impresia ca e puiu ei Laughing
Cand o scot sa ii dau de mancare celei mici (ii dam de mancare separat momentan de cea mare pentru ca cea mare eradiaza tot si asta mica nu apuca sa manance nimic Mr. Green )
E foarte foarte mica ... cred ca are o luna maxim
Pun si cateva poza sa le vedeti.

Sus
Crisa
Testos activ
Testos activ

Data inscrierii: 03/09/2008

MesajTrimis: Lun 02 02, 2009 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy ce dulce ii Smile...sa iti traiasca Mr. Green
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Alte specii de testoase Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen.