Pagina de start   Cautare avansata   FAQ   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Inregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Prima pagina - Testoase.com
Prima PaginaChatCreaza-ti un cont pe Testoase.comRegulamentul ForumuluiContact

Primii pasi   Intrebari frecvente   Specii de testoase   Hrana   Boli   Hibernare   Reproducere   Utile 
O DOAMNE!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat Testoase de apa
« Subiectul anterior | Subiectul urmator »   Share
Autor Mesaj
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2011

MesajTrimis: Dum 08 28, 2011 10:17 pm    Titlul subiectului: O DOAMNE! Raspunde cu citat (quote)

http://www.crimetime.ro/politi.....actie.html

Uitati-va aici.Surprised Nu am cuvinte.
Sus
Balamuc MAC
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 18/11/2009

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cat de cretin poti fi, ca sa fi "capabil" de asa ceva! Eu unul personal i-as rupe gatul asa cum a facut-o el sarmanei broscute... Mare ti-e gradina Doamne, si multi prosti mai zac in ea!
Sus
Sheppard
Testos expert
Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 8:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rednecks...aia is toti veri si unchi pe acolo. Mama e si sora, bunicul tatal s.a.m.d. Aia nu sunt oameni pe acolo prin sud - i-as toca pe toti marunt si da la testoasele alea chinuite...Sper sa se intoarca roata intr-o buna zi.
Sus
Michael
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 8:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce cruzime:(
Sus
ingerella-miha
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu stiu ce dovada de barbatie este sa scoti gatul la o testoasa si sa il rupi... sa mai fii si aplaudat pentru asta...
dar asta nu e singura cruzime, mai sunt lupte intre caini, lupte de cocosi si cn stie cate pe care nu le stim noi... dc nu le face nimeni nimic oamenilor astia? bn ca luptele intre animale sunt ilegale, dar de broscute cn se ocupa?
imi pare rau de broscute si de toate animalele care sufera dp urma oamenilor. omul este cea mai distrugatoare fiinta de pe fata pamantului. mai mult strica decat sa faca bine pe Pamant.
Sus
konter
Testos juvenil
Testos juvenil

Data inscrierii: 23/07/2011

MesajTrimis: Lun 08 29, 2011 8:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei se cred barbati ca omoara o testoasa fara aparare,da de ce nu fac o fapta eroica ca sa demonstreze ca snt barbati?pt ca snt lasi!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Pagina de start a forumului Testoase de apa si de uscat -> Testoase de apa Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Hosted by Develbox. Powered by phpBB © 2001, 2010 phpBB Group. Varianta in limba romana: phpBB Romania. Theme xand created by spleen mod by nmtkn.