| « Subiectul anterior | Subiectul urmator » Share |
| Autor |
Mesaj |
Michael Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2011 Mesaje: 60
|
|
| Sus |
|
 |
Balamuc MAC Testos juvenil

Data inscrierii: 18/11/2009 Mesaje: 38 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 08 29, 2011 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu cat de cretin poti fi, ca sa fi "capabil" de asa ceva! Eu unul personal i-as rupe gatul asa cum a facut-o el sarmanei broscute... Mare ti-e gradina Doamne, si multi prosti mai zac in ea! |
|
| Sus |
|
 |
Sheppard Testos expert

Data inscrierii: 25/02/2011 Mesaje: 683 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Lun 08 29, 2011 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| Rednecks...aia is toti veri si unchi pe acolo. Mama e si sora, bunicul tatal s.a.m.d. Aia nu sunt oameni pe acolo prin sud - i-as toca pe toti marunt si da la testoasele alea chinuite...Sper sa se intoarca roata intr-o buna zi. |
|
| Sus |
|
 |
Michael Testos juvenil

Data inscrierii: 23/05/2011 Mesaje: 60
|
Trimis: Lun 08 29, 2011 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| ce cruzime:( |
|
| Sus |
|
 |
ingerella-miha Testos juvenil

Data inscrierii: 24/08/2011 Mesaje: 99 Locatie: Bacau
|
Trimis: Lun 08 29, 2011 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
eu nu stiu ce dovada de barbatie este sa scoti gatul la o testoasa si sa il rupi... sa mai fii si aplaudat pentru asta...
dar asta nu e singura cruzime, mai sunt lupte intre caini, lupte de cocosi si cn stie cate pe care nu le stim noi... dc nu le face nimeni nimic oamenilor astia? bn ca luptele intre animale sunt ilegale, dar de broscute cn se ocupa?
imi pare rau de broscute si de toate animalele care sufera dp urma oamenilor. omul este cea mai distrugatoare fiinta de pe fata pamantului. mai mult strica decat sa faca bine pe Pamant. |
|
| Sus |
|
 |
konter Testos juvenil

Data inscrierii: 23/07/2011 Mesaje: 53
|
Trimis: Lun 08 29, 2011 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ei se cred barbati ca omoara o testoasa fara aparare,da de ce nu fac o fapta eroica ca sa demonstreze ca snt barbati?pt ca snt lasi! |
|
| Sus |
|
 |
|